Menu

.      

Neljapäeval avati pidulikult United Motorsi uus Tartu esindus

  • Kirjutas Kadi Annom

Uues United Motorsi Tartu esinduses Ülenurme vallas peeti neljapäeva õhtul esitlusüritust.           Foto: KADI ANNOM

AVAMINE • BMW ja MINI esindaja United Motors alustas uutes ruumides tööd juba jaanuari lõpus. Pidulik avamine toimus neljapäeva õhtul. United Motors on alates 2000. aastast BMW ja MINI esindaja Eestis. 2017. aasta jaanuarist esindab United Motors Eestis ka BMW elektriautode kaubamärki.

Peale müügisalongi on uues esinduses nüüdisaegse sisustusega remondi- ja hooldustöökoda ning senisest mugavam klienditeeninduse ala, samuti suurem kasutatud sõidukite müügiala. Uuendused muudavad mugavamaks nii töötajate kui ka klientide toimingud. Tartu uue esinduse üldpind on 1500 ruutmeetrit ja see asub ringtee ääres Soinaste külas Ülenurme vallas. Uue esinduse rajamisse investeeriti 2,5 miljonit eurot. Esindus annab tööd 19 inimesele.

Oma avakõnes märkis United Motorsi Tartu esinduse juhataja Andres Räim, et Tartu esinduse avamine on väga oluline sündmus nii Tartu kui ka kogu Lõuna-Eesti jaoks. „Meie uus esindus Tartus on projekteeritud arvestusega, et see suudaks teenindada peale meie praeguste klientide ka tulevasi kliente kogu Lõuna-Eestist,” selgitas Räim.

Meeleoluka esitlusürituse tõmbenumbriks oli BMW uue põlvkonna viienda seeria ametlik esmaesitlus Eestis.

20 PÄEVA ENIMLOETUD