Menu

.      

Võru kaubamaja uus juht: lahkusin maavalitsusest ebakindluse tõttu

Maavalitsusest lahkunud ja Võru Kaubamaja juhataja tööle asunud Annika Kuus on oma valikuga rahul ja soovitab ka teistel teha julgeid otsuseid. Maavalitsus rohkem kui 20 töötajaga suleb lõplikult oma uksed detsembrikuu viimasel päeval.     Foto: TOMI SALUVEER

TEGIJA • Võru maavalitsuses peaspetsialistina töötanud Annika Kuus asus kuu aega tagasi tööle Võru kaubamaja juhatajana, Võru Tarbijate Ühistu on tema jaoks kindel tööandja. Maavalitsusest sundis teda lahkuma teadmatus tuleviku osas, maavalitsuse sulgemisel jääb Võrus tööta paarkümmend inimest.

„Mulle meeldis maavalitsuse töö ja tagasiside põhjal tundus, et sain ka hakkama, selles olukorras ei hakkaks keegi vabatahtlikult lahkuma,” lausus Kuus. „Tegin otsuse pärast lõplikku uudist maavalitsuse sulgemisest, mulle tehtud uut head tööpakkumist poleks hiljem enam pruukinud tulla.”

Kuus lausus, et on uue töökohaga rahul ja et on teinud väga hea valiku. „Olen selles täna küll väga veendunud,” lisas Kuus, kes on omandanud maaülikoolis ettevõtluse ja ökonoomika magistrikraadi. „Niipalju, kui oskan uue inimesena öelda, on ettevõte töötajasõbralik ning siin on tore meeskond.”

20 PÄEVA ENIMLOETUD