Menu

.      

Tellijaauhinna võitja on Agi Märdin

  • Kirjutas Kadri Nagel

Perearst Agi Märdin tuulisel Tamula rannal, kus auhind sai üle antud. Fotod: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA ❯ Sel nädalal on auhinnakorv õige kopsakas. Täname selle eest Condorit ja Digipood.eu-d, kes selle uhke kuhja head ja paremat grillimiseks välja pani. Tootsimaja käest on seekord auhinnaks geel lihasvalude leevendamiseks ning Euronicsilt diagnostiline kaal, mis näitab peale kehakaalu ka rasvaprotsenti ja palju muudki.

Kogu eeltoodu omanikuks saab Agi Märdin, kes töötab perearstina. Võrukeste tervise eest on ta hoolt kandnud juba oma 25–26 aastat. Agi Märdini hobideks on aiandus, kokkamine ja küpsetamine, mida ta koos lastelastega meelsasti teeb. Praegugi on tal üks viiest lapselapsest külas, koos võetakse ette nii mõndagi põnevat. Jaanipäevaks tulevad koju käima ka teised pere kasvandikud. Seega võib öelda, et auhind läks väga õigesse kohta, sest sööjaid on saabumas palju. Õnneks on grillipakis kosti suisa saja euro väärtuses.

Võrumaa Teatajat tellib Agi Märdin umbes neli aastat. Kui uurida, mida talle lehest lugeda meeldib ja mida muuta võiks, siis saab vastuseks, et rohkem võiks leida positiivset infot meie väikese Võrumaa väga toredate ja tublide inimeste kohta. „Meil on kindlasti tublisid õpilasi, noori, kultuuritegelasi, taidlejaid, õpetajaid, töölisi, meedikuid jne, kelle tegemisi tuleks märgata ja nendest kirjutada, nendest oleks väga tore lugeda,” lisab Agi Märdin.

Kui ka Sina tahad võita head-paremat meie toetajatelt, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt kuueks kuuks ja osaledki loosimises. Loosirattasse pääsevad ka kõik need tellijad, kes pikendavad oma olemasolevat tellimust ning ka püsikorraldusega lugejad.

Seekordses auhinnasajus on võimalik võita hea ja paremaga täidetud grillikomplekte, mille on välja pannud OÜ Condor (www.digipood.eu), mõnusaid sõiduelamusi Tamula järvel Tuuletarga purjeretkedelt (www.tuuletark.ee). Euronics Võru aitab hoida rannavormi ja paneb välja diagnostilised kaalud Beurerilt, naturaltervisetoode.ee on auhinnakorvi lisanud erinevaid nahahooldustooteid, Kuul piljard paneb välja peopaketi kaheksale inimesele, veel loosime ühele tellijale muruniiduki CL51CE.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD