Menu

.      

Tellijaauhinna võitja on Marileen Haan Võru- ja Põlvamaa piirimailt

  • Kirjutas Kadri Nagel

 Foto: AIGAR NAGEL

TELLIMISKAMPAANIA Selle nädala auhindadeks on triikraud Severin Euronicsilt ja kinkekaart Kagukeskuse autopesulalt. Autopesulas on peale pesu võimalus ka rehve pumbata ning tolmuimejat kasutada. Ühe euro eest saab 1,6 minutit pesuaega, sisestada saab nii sularaha kui ka pangakaardi ning ettemaksu-kliendikaardiga maksta. Kui juhtub näiteks, et kaasas on liiga suur rahatäht, siis saab selle mündiautomaadis lahti vahetada.

Et võita hinnalisi auhindu meie toetajatelt, ei ole vaja teha midagi muud, kui tellida Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikendada juba olemasolevat tellimust. Samuti osalevad loosimises kõik püsikorraldusega tellijad.

Peale eespool mainitu on loosimises veel Võru Euronicsilt kümme triikrauda, Võru Seedrilt tugidool Mira, mille väärtuseks on 100 eurot, Kubija hotell ja loodusspaa poolt pakett „Saun terviseks” kaheleVõrumaa toidukeskuselt 50eurone kinkekaartkoguperekaupade pood Triin Shoppab paneb loosirattasse kinkekaardid koguväärtusega 45 eurot ja Kagukeskuse autopesula kinkekaardid koguväärtusega 50 eurotPeaauhinnaks on arvutipoe Condor välja pandud kohvimasin Delonghi, mille väärtus on 320 eurot.

Triikraua ja pesula kinkekaardi võitjaks on Marileen Haan, kes elab koos elukaaslasega kohe Võru- ja Põlvamaa piirimail.

Marileen on lõpetanud Tallinna tehnikakõrgkoolis rõivaste tehnilise disaini eriala. „See on mind alati huvitanud. Juba pikemat aega teadsin, et tahan oma ettevõtet ja tegeleda just rõivaste loomisega. Praegu arendangi välja oma kaubamärki ja teen ka õmblustöid,” räägib Marileen. Värske ettevõtteomanik registreeris oma firma just detsembrikuus töötukassa toetuse abil.

FOTO: Aigar Nagel

Peale töö käib nende pisikeses peres vilgas ehitus ja renoveerimistöö majas, kuhu nad augustkuus sisse kolisid. „Otsisime kaua elukaaslasega Võrumaal oma kodu. Ükspäev otsustasime, et paneks kinnisvaraportaali otsingusse Põlvamaa, nii me selle maja leidsimegi. Kusjuures alguses ma ütlesin, et ei, siia ma küll ei koli, aga elukaaslane just tahtis siia tulla ja nii ta läks,” on Marileen tagantjärele rõõmus.

Võrumaa Teataja tellis ta mehele jõulukingiks, sest lapsepõlvekodus elades oli vanaema pikaaegne lehetellija ja seal sai kogu aeg lehte loetud. Pärast kolimist hakkas Marileen koos elukaaslasega lehest puudust tundma. Eelistatakse just paberlehte, sest see tundub ikka selline ehtne, hea käes hoida ning kohvi kõrvale sirvida.

Kui ka Sina, hea lugeja, tahad võita uhkeid auhindu, siis telli Võrumaa Teataja paber- või digileht vähemalt pooleks aastaks või pikenda juba olemasolevat tellimust ja osaledki loosimises. Veel osalevad loosimises ka kõik püsikorraldusega tellijad.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD