Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Ärev intsident Võru linnas: noorukid ähvardasid tänaval töölisi relvaga

  • Kirjutas Heleri Lakur

• Kas Võru linnas pole enam turvaline!? •

Täna hommikul kell 9.20 sai politsei väljakutse Võru linna, kus teatati, et vehitakse relvataolise esemega. Ehitustöölised, kes parasjagu Koidula tänaval tööd tegid, avastasid ühel hetkel, et neile lähenevad kolm ebakaines olekus noormeest, kes räägivad ähvardavalt.

FOTO: Aigar Nagel

Samal ajal suunas üks noormeestest relvataolise esemega tööliste poole, mille peale töölised kohe politseiga ühendust võtsid. Noorukid, kartes vahele jääda, kiirustasid seepeale sõiduautosse Mazda..

FOTO: Aigar Nagel

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Virga sõnul pidas politsei kaks noormeest koos sõiduautoga kinni, kuid sõidukist relvataolist eset ei leitud. Piirkonna täiendaval kontrollimisel tabas patrull ühe maja trepikojast ka kolmanda noormehe ning trepikotta jäetud õhkrelva.

Võru juhtivuurija Margus Puhm selgitas, et õhkrelvi on lubatud soetada ja omada täisealistel eesmärgiga näiteks märki lasta, ent seda üksnes ettenähtud turvalistes laskekohtades, rikkumata avalikku korda, ohustamata ja ähvardamata teisi kõrvalisi. „Relvataolise esemega tänaval vibutamine ja teiste ähvardamine on lubamatu. Kõik vahejuhtumiga seotud kolm noormeest, neist kaks täisealised ja üks alaealine, olid alkoholi tarvitanud. Nad on kinni peetud ja arestimajas. Selle avaliku korra raske rikkumise üksikasju selgitab politsei edasises uurimises,“ ütles Puhm.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD