Menu

.      

Uue Võru keskväljaku ja Jüri tänava kivisillutise hooldamine tekitab kahtlusi

  • Kirjutas Heleri Lakur

Tartu tänava ja Katariina allee vaheline Jüri tänava teelõik, mis sulandub üheks keskväljakuga, ei nõua talvel erihooldust, sest kivi eluiga on väidetavalt igavene. Tähelepanu pööratakse kivikatte aluspinnale ja selle õigele hooldamisele. Foto: AIGAR NAGELVõrumaa Teataja toimetuse poole pöördunud lugejate seas on inimesi, kes on huvi tundnud selle vastu, kuidas näeb välja talvisel ajal hooldamine uuel kivisillutisega kaetud Võru keskväljakul ja Jüri tänava teelõigul.

Kas sillutis peab ka talvisele hooldusele vastu, tekitab praegu paljudes kahtlusi. Toimetus uuris OÜ Taristuhaldus heakorra- ja haljastustööde töödejuhatajalt Jaanika Sillalt, OÜ Roadwest esindajalt Ahto Vesterilt ja Võru linnavalitsuselt võimalike murekohtade osas.

Soola kasutada ei tohigi?

„Enne pargi lõplikku valmimist ei oska ennustama hakata,” sõnab Sild. „Olemas on pargi hooldusjuhend, millest me töö korraldamisel lähtume ning hooldusnõuded. Ehitusseaduse kohaselt on olemas ka ehitusjärgne garantii,” ütleb Sild.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD