Menu

.      

Vastukaja teisipäevases lehes ilmunud lumelükkamisprohmakale

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTOD: Aigar Nagel

Esmaspäeva pealelõunal oli Võrukivis Kivi tänaval kõnnitee lumme kinni lükatud. Jalakäijatel oli raske teelõiku läbida, rääkimata vankri ja kelguga liiklemisest. 

Linnavalitsus vastas äpardusele nii: Linnavalitsus reageeris kohe, kui antud pilt eile postitati ning tund hiljem oli teelõik korras. Uurimisel, et kuidas selline olukord sai tekkida, selgus, et tegemist ei olnud Võru linna teehooldaja OÜ Roadwest poolt lükatud lumevalliga, vaid omaalgatusliku ning heatahtliku sooviga lükata traktoriga teelt ära veelomp. Siinkohal edastab linnavalitsus ka üleskutse, kus palub teehoolduses ilmnevate puuduste osas esmalt teatada linnavalitsust. Kontakt:Risto Aim, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., tel 5347 4332

Toimetuse poolt aitäh heategijale, kes kindlasti midagi halba ei mõelnud ja tahtis aidata, sest jutu all oleval teelõigul oli tõesti suur lomp ning tee väga kitsaks muutunud.

Eks õpitaksegi ju vigadest kõige paremini. Nüüdseks on kõnnitee puhas ning ka tee laiem ja ilma lombita läbitav. Lõpp hea, kõik hea.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD