Menu

.      

FOTOD Aastapäeva eel tunnustati Võru maakonna tegusaid kodanikke

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTOD: Aigar Nagel

Üleeilsel pidulikul vabariigi aastapäeva vastuvõtupeol andis sihtasutus Võrumaa Arenduskeskus kolmele inimesele üle maakonna teenetemärgi, peale selle tunnustati kuut inimest tänukirjaga.

Oluline roll

PILDIGALERII „Kõigil neist on oma oluline roll maakonnas,” sõnas SA Võrumaa Arenduskeskus juhatuse liige Tiit Toots pidulikul vastuvõtul. „Maakondlikult on traditsiooniks saanud tublide ja toimekate inimeste tunnustamine,” lisas Toots ning rõhutas, et tunnustamine ei ole pelgalt omavalitsusjuhtide või arenduskeskuse juhtide käepigistus, vaid see tuleb inimestelt, kes tunnevad, et keegi on oluliselt muutnud meie kõigi elu. Enamik tunnustuse pälvinuist olid ka külaliste seas.

Pildil on (vasakult) SA Võrumaa Arenduskeskus nõukogu esimees Ülo Tulik, tunnustuse pälvinud Leili Väisa, Ena Poltimäe, Aune Saal, Aksel Saal, Tiiu Kolk, Regina Ausmaa ning SA Võrumaa Arenduskeskus juhatuse liige Tiit Toots. Pildilt on puudu tunnustuse pälvinud Riina Paat, Milla Liiv ja Valdur Helm. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD