Menu

.      

Antsla saab esimese ringristmiku, uuenenud teekatte ja ohutuma liikluskorralduse

  • Kirjutas Liana Allas

Kui kõik plaanipäraselt läheb, võtab Antsla linn augustis Hauka laadalisi vastu uue asfaldi, ringristmiku ja ohutussaarekestega. Muutusteks, ka liikluskorralduse muudatusteks peab valmis olema juba mõned kilomeetrid enne Antslat, seda nii Võru kui ka Valga poolt tulles.

Kolmapäeval, 20. märtsil kell 15 toimus Antsla kultuuri- ja spordikeskuse väikeseses saalis sajandi investeeringuks nimetatud maanteeameti projekti tutvustus Antsla linna läbivate riigiteede rekonstrueerimisest. Tööde kavandatav algus on mai keskpaigas ja projekti lõpptähtaeg on detsember 2019, projekti maksumus on 7 600 000 eurot. Planeeritavad tööd on teekatte uuendamine, tähtsamate ristmike liiklusohutumaks muutmine, sealhulgas saab Antsla esimese ringristmiku. Rajatakse drenaažid sademevete äravooluks, vahetatakse välja teetruupe, ehitatakse ümber bussipeatusi 11 kilomeetri pikkusel rekonstrueeritaval teelõigul. Paigaldatakse ohutussaarekesi ja muid liikluskorraldusvahendeid. Antsla ja Kraavi küla vahele rajatakse jalgrattatee (seda rahastab Antsla vald), Antsla linnas rekonstrueeritakse kõnniteed ja valgustus, raudtee ülesõit koos sinna ehitatava jalakäijate ülekäiguga. Antslast Võru poole jäävas Vaabina külas õgvendatakse sõidutee ohtlikku kurvi, Valga poolt tulijad peavad muutusteks valmis olema alates Kobelast.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD