Menu

Kohvikupidaja äriga alustamisest: ennast tuli suisa läbi halli kivi suruda

  • Kirjutas Sten Sang

Põlva Tillu kodukohvik Foto: GRETHE RÕÕM

Lõuna-Eestis pakub kehakinnitust nii mõnigi erinäoline söögikoht. Neist kolme omanikud jagavad lugejaga kõhutäitmise salanippe ning kohavaliku saagat. Sõna saavad Põlva raudteejaama naabruses asuv kodukohvik Tillu, ajaloolises Valga juugendmajas manulisi kostitav restoran Lilli ning Stedingu majas vaaritav kohvik.

Uberikust häärberini

Põlvas raudteejaama vastas pesitseva talupoe kaisus toimetab kuuendat aastat kodukohvik Tillu koos perenaise Eve Veskiga. Kaks aastat enne kohvikut alustati sealsamas talupoe pidamisega. Omaniku sõnul otsiti tegutsemispinda peaaegu pool aastat ning oma äriga seonduv on pakkunud suuri muresid ja veel suuremaid rõõme.

Palun logi esmalt sisse

Seda lugu näevad täispikkuses ja suurte fotodega ainult Digilehe tellijad.
Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada siit.

LOE VEEL

LOE VEEL

Viimase hetke pakkumine

15 PÄEVA ENIMLOETUD