Menu

.      

FOTOD JA VIDEO Võrust pärit kinnisvaraärimees Heiti Salumets on oma elu jooksul arendanud ligi 200 maja

  • Kirjutas Heleri Lakur

OÜ Farmada Invest omanikule Heiti Salumetsale (pildil) meeldib mahukate projektide juhtimine. „See on minu jaoks kõige huvitavam äri üldse. Kui ma peaksin ise ehitama, siis see mulle huvi ei pakuks,” kinnitab Salumets toimetusele. Umbes nelja aasta pärast kerkib ettevõtte arendusel Tartusse Turu tänava äärde kaks suurt ärihoonet (kokku 6000 ruutmeetrit uusehitust). Fotod: AIGAR NAGEL

Võru juurtega mees Heiti Salumets (33) teeb Emajõe linnas suuri tegusid.

Nimelt on ta viimased kümme aastat tegelenud kinnisvaraäriga ja arendab Tartu linna lähistel juba kolmandat eramurajooni. Järgneva kahe aasta jooksul plaanib ta Tartumaal välja arendada viis eramupiirkonda, kuhu mahub ühtekokku elama ligi 200 peret.

Näeb suurt pilti

OÜ Farmada Invest, mille omanik Salumets ise on, erineb tüüpilisest kinnisvaraettevõttest selle poolest, et seal tehakse kõik ise, alustades maatükist kuni maja müügini välja. „Me ei ehita standardseid maju ega müü ruutmeetreid, vaid elukeskkonda.

Heiti Salumets FOTO: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD