Menu

.      

Aqua pesula plaanib avada lisaks ka automaatse pesutänava

  • Kirjutas Heleri Lakur

OÜ Aqua Pesulad tegevjuhi Meelis Virro sõnul on ka nende huvi, et ümbrus korras oleks. Ta loodab, et selle aasta sügiseks on nii pesula kui ka selle kõrval asuv parkimisala ilusamaks muutunud. FOTO: Aigar Nagel

Võru bussijaama vastas Vilja tänaval tegutseval Aqua selvepesulal on olnud pikemat aega plaanis rajada uuenenud väljanägemisega pesula.

2016. aastal allkirjastas ettevõte lepingu Võru linnaga bussijaama juures oleva parkimisplatsi kordategemiseks. Eelmisel nädalal kinnitas linn pesula laienemiseks ettenähtud detailplaneeringu.

Ehitusõiguse taotlemine veel läbirääkimiste taga

Detailplaneeringu järgi hõlmab planeeritav ala 2600 ruutmeetrit, kuhu plaanide kohaselt rajatakse nii korrastatud parkla kui ka suurem automaatpesula, kus hakkab asuma ka kiirtoidukoht. Planeeringu kohaselt säilib automaatpesula olemasoleval kujul. Juurdeehitis tehakse olemasoleva pesulaga samas arhitektuurses ja kujunduslikus võtmes. OÜ Aqua Pesulad projektijuhi Katrin Kuke sõnul on veel vara rääkida täpsematest detailidest, sest asjaajamine on veel pooleli. „Vara on veel ka öelda, millal alustame ehitusega, hetkel on projekt projekteerimise käigus,” lisab Kukk.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD