Menu

.      

Juubelituli rändas kaks päeva Võrumaal

  • Kirjutas Heleri Lakur

Kubja vabaõhulavale oli pühapäeva õhtuks kogunenud Võru maakonna laulu- ja tantsurahvas. Koos tervitati tule tulemist, lauldi hääled soojaks ja tantsiti end rõõmsaks. Foto: AIGAR NAGEL FOTO: Aigar Nagel

Pühapäeva hommikul jõudis 27. laulupeo ja 20. tantsupeo tuli Võrumaale. See oli avamäng juubelipeole, mis kannab laulu- ja tantsupeo väärtusi ja väge igasse Eestimaa nurka.

Kahe päeva jooksul läbis juubelituli Võru maakonda, peatudes sündmustel ja kultuuriloolistes paikades ning liikudes täna hommikul siit edasi Põlvamaale. PILDIGALERII

Tule tulemise teekond

Laulu- ja tantsupeo „Minu arm” tuli võeti pühapäeva hommikul kella 10 ajal vastu Võru maakonna piiril Valga-Võru maanteel Saru piirkonnas. Piduliku tõrviku võtsid võrukad vastu Mõniste ajaloolises pargis laulu ja tantsuga. Edasi jõudis teekond Kangsti külaplatsi teeristile, sealt Rõugesse, Haanjasse ja ühes elanikega Suure Munamäe torni.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD