Menu

.      

Loomade varjupaik ehitab annetajate toel uued aedikud

  • Kirjutas Kadri Nagel

Loomade varjupaiga tubli laadameeskond. Eleriin Rehemets (vasakult), Relika Rehemets, Elise Hartmann, Mailika Olesk, Merike Plakso, Merike Torm ja ees Kermo. Telgist sai soetada ka tasuta Võrumaa Teataja. Toimetus tänab tublisid lehejagajaid, kes kõik eksemplarid nii kiirelt ära jagasid ning kõiki huvilisi, kellel lehelugemise soov oli.

Nädalavahetusel osales Vastseliina laadal ka Võru loomade varjupaik, kes igal aastal läheb välja oma telgiga, kust saab soetada õnneloosi ning nii nende tegevust toetada.

Sel aastal koguti kokku natuke üle 1040 euro, mis on vägagi aukartustäratav summa.

Loosiauhinnad olid kopsakad. Näiteks peaauhinnaks oli Tuuletarga välja pandud laevasõit Tamula järvel, mille võitis endale seitsmeaastane Hegert.

Igal aastal on kogutud summaga plaanis oma eesmärk täita. Sel korral läheb see koerteaedikute ehitamise tarbeks. Varjupaiga juhataja Relika Rehemetsa sõnul päris kõike vajaminevat summat kokku ei saadud, aga töödega saab ilusti alustada. Lähiajal on plaanis võtta pakkumised fi rmadelt ning sobiva leides läheb töö kohe lahti, talveks on aedikud kindlasti olemas. Ehitatavad aedikud tulevad kindlasti katusega, et osavamad koerad ei saaks sealt välja hüpata. Nii on töötajatel kindlam tunne, et ükski koer ei saa plehku panna. Järgmiseks tööks plaanitaksegi ka vanematele aedikutele osaliselt katused peale panna.

Varjupaik tänab kõiki annetajaid ja kõiki, kes panustasid õnneloosi, samuti ostjaid.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD