Menu

.      

Munamäe vaatetorni sünnipäev avati Kabujalakeste hoogsas rütmis

  • Kirjutas Heleri Lakur

Vaatetorni juubeli avapeol esinesid hoogsate tantsudega rahvatantsurühmad ning külastajatel lubati vaatetorni külastada tasuta. Päeva jooksul käis vaatetornis mitusada inimest. Foto: AIGAR NAGEL

Laupäevane keskpäevapäike paitas külaliste põski ja kostitas väikese vihmaga, et Suure Munamäe vaatetorni 80. sünnipäeva tähistamine ei jätaks kedagi kohaletulnutest puudutamata. Eaka sünnipäevalapse auks peetav juubel avati pidulikult Võrumaa rahvatantsijate hoogsate rütmide saatel laupäeva südapäeval.

Koos torniga kokku 100 aastat

Baltimaade kõrgeima mäe otsas asub Lõuna-Eesti maalilisima panoraamiga vaatetorn, mida külastas juubelipäeval mitusada inimest. Suure Munamäe vaatetorni juhataja-tornivahi Ene Aedmaa sõnul läheb juubilaril praegu hästi hoolimata asjaolust, et torni ootab peagi ees mõningane uuenduskuur. „Torn vajab hädasti remonti ja projektiga ei ole veel saadud alustada, kuid millal sellega alustatakse, peaks varsti selguma,” märkis Aedmaa.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD