Menu

.      

Lõuna-Eesti haiglas on värskete ilmakodanike arv tõusuteel

  • Kirjutas Sten Sang

Lõuna-Eesti haiglas ilmavalgust näinud pisikene Ariela naudib Valgamaalt kohale sõitnud ema Joanna ja isa Dmitri ning personali hoolitsust täiel rinnal. FOTO: Aigar Nagel

Lõuna-Eesti haigla kommunikatsioonijuht Ave Abel ja sünnitus-günekoloogia osakonna juhataja Merit Liivak kinnitasid, et haiglal läheb väga hästi. „Sellel aastal toimub sünnitusosakonna ulatuslik renoveerimine ja uuest aastast ootab sünnitajaid ees veelgi mugavam ja funktsionaalsem osakond.”

Heldelt pisikesi põnne

2018. aastal oli Lõuna-Eesti haiglas 60 sünnitust rohkem kui 2017. aastal. Eelmisel aastal võeti vastu 305 sünnitust, ilmavalgust nägi 306 last, nende seas üks paar kaksikuid. Käesoleva aasta esimesel poolaastal toimus 148 sünnitust, sündis 149 last, üks paar kaksikuid. Sünnitajaid on olnud nii Valgamaalt, Tartust, Põlvamaalt kui ka Venemaalt. Valgamaa sünnitajate arv on alates eelmise aasta teisest poolaastast tõusuteel.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD