Menu

.      

Edukas plastitehas rihib end taas Võrukivi tehnoparki

  • Kirjutas Sten Sang

Võrukivi tehnoparki kerkib 2020. aasta märtsiks plasttooteid valmistava OÜ Estelaxe uus tootmishoone. Foto: AIGAR NAGEL

Võrukivi tehnopargis algasid 1. juunil hoogsad ehitustööd ning sinna plaanib järgmise aasta märtsist tegutsema asuda praegu Parksepa alevikus toimetav plasttoodete valmistaja OÜ Estelaxe.

Kuus aastat tagasi kaalus firma ühena esimestest tehnoparki oma hoone rajamist, toona sõltus otsus Euroopa riigifirmaga koostöölepingu saamisest.

Napi jutuga härrad

Hoonet püsti paneva ja Võrukivi tehnoparki haldava OÜ Selista Ehitus juhataja Indrek Klampe pikemaid kommentaare ehituse teemal anda ei soovinud. Ta ulatas jutujärje üle kinnistuomanikule Peeter Piirimäele, kes on OÜ Estelaxe juhataja. Piirimägi tänas teema vastu huvi tundmast, kuid praegu polevat tema hinnangul midagi eriti rääkida. „Las hoone saab valmis, siis vaatab. Aga jah, Selista ehitab Estelaxele tootmishoonet, muud ei midagi.” Firmale kuuluvad tehnopargis Kivi 12a ja Kivi 19 kinnistud, kummagi maalapi suurim planeeritud ehitusalune pind on 5000 ruutmeetrit ja maksimaalne hoonete kõrgus on 12 meetrit.

Kasv tipptasemel tegijaks

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD