Menu

.      

Kesklinna pargi justkui üheks osaks olev Maarika Lilleseaded kolib uude kohta

  • Kirjutas Kadri Nagel

Maarika Lilleseadete omanik Maarika Paap uutes, veel valmimisjärgus ruumides uue poe avamist ootamas. Plaanis on laiendada lillesortimenti ning pakkuda ostjatele peale lillede õhupalle, kaunistatud pudeleid ja kommikarpe. Foto: AIGAR NAGEL

Sügisene Kagukeskuse laienduse avamine toob kaasa poodide ja ostlemise muutused.

Nii on otsustanud ka Maarika Lilleseaded oma juba 18 aastat Kesklinna pargis tegutseva poe ümber kolida. „Jah, olen selle lapsukese nii-öelda täisealiseks ära kasvatanud ja aeg on küps teha muutuseid,” räägib poe omanik Maarika Paap, kes lisab, et on elus pidanud tegema palju pöördelisi muutuseid, pole neid kahetsenud ja loodab nüüdki, et kõik laabub ning läheb hästi. „Elus peab julgema uuendusi teha, olen seda meelt. Eks hirm ole suur, kohe väga suur, aga tunne on, et see on õige samm,” lisab ta. „Parkimine on kesklinnas keeruline, tihti on üritused ja kui kohe poe ette parkida ei saa, siis klient valibki pigem teise koha.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD