Menu

.      

FOTOD Tamula rannas pannakse lähipäevil kokku suur mängulaev

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTOD: Aigar Nagel

Täna ennelõunal alustati Võrus Tamula rannas laste mänguväljaku kõrvale uue mängulaeva paigaldamist.

OÜ Tommi Play paigaldusjuht Andrus Ottas sõnas vahetult pärast Tamula randa jõudmist, et esialgu ei ole teada kui kaua laeva paigaldamine aega võtab. Kuna vesi on pinnases, siis alustati hommikul pinnase ettevalmistustöödega. Ottas loodab, et paari-kolme päevaga jõutakse laev tervikuna kokku panna. Uus mängulaev on valmistatud peamiselt puidust ja laeval on koos mastidega täispikkust  üle kuue meetri. Turvaala koos laeva enda laiusega on 15x9 meetrit.

FOTOD: Aigar Nagel

Uue mängulaeva asukohaks saab Tamula hotelli ees olev liivarand ehk praeguse mänguväljaku kõrval olev liivane rannariba.

FOTOD: Aigar Nagel

Võru linna kinnitusel peaks kasutatud puitmaterjal väliskeskkonnas kestma vähemalt paarkümmend aastat. „Randa aitab ilusa ja tervena hoida kindlasti linnarahva ja külaliste heaperemehelik käitumine,” annab Mett soovituse. Rannaala rekonstrueerimistööde tähtajaks on plaanitud juuli keskpaik.

Võru linn on võtnud 2019. aasta peamisteks eesmärkideks olla aktiivne, atraktiivne ja lastesõbralik linn vabaaja- ja sportimisvõimaluste parandamise kaudu.

20 PÄEVA ENIMLOETUD