Menu

.      

Keset liivaranda kerkib uus puitlaev Rosilla

  • Kirjutas Heleri Lakur

Uues mängulaevas on lastele palju erinevaid tegevusi. Laeva sisenemiseks on liikuvate ues mängulaevas on lastele palju erinevaid tegevusi. Laeva sisenemiseks on liikuvate puitastmetega kett-rippsild, laevas on suur ronimisvõrgud ja ümarpalgist astmetega ronimispuu, uitastmetega kett-rippsild, laevas on suur ronimisvõrgud ja ümarpalgist astmetega ronimispuu, turnimispuud, rooliga kaptenisild kompass. Laeva küljes on liumägi ning kividega ronimissein. urnimispuud, rooliga kaptenisild kompass. Laeva küljes on liumägi ning kividega ronimissein. Foto:AIGAR NAGEL

Teisipäeva ennelõunal alustati Tamula rannas laste mänguväljaku kõrval uue puitlaeva Rosilla kokkupanemisega, millele eelnesid pinnase ettevalmistustööd. 12 meetri pikkune ja kuue meetri kõrgune laste mängulaev kerkib keset Tamula liivaranda paari päeva jooksul.

Puitlaeva ehitaja Saksamaalt

“Uus atraktsioon on disainitud ja toodetud ühe Euroopa parima mänguinventaritehase, Saksa firma Eibe poolt, kes kasutab oma toodetes ainult keskkonnasäästlikku puitu (FSC sertifikaat), samuti on kõikidel toodetel TÜV turvasertifikaadid,“ sõnab tööde teostaja, Tommi Play OÜ müügijuht Riin Look. Saksa ettevõtte tooted on saanud ka mitmeid disainiauhindu. Nii suurt atraktsiooni, mis sobib nii koolieelikutele ja kui veidi vanematele, algkoolilastele, ei ole varem Tamula rannas olnudki.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD