Menu

.      

Kuuekordne Eesti meister Karel Kutsar teeb uueks hooajaks plaane

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võrust pärit motosportlase Karel Kutsari jaoks on mõneks ajaks hooaeg läbi, kuid päris loorberitele puhkama ei saa jääda. Uuel aastal loodab noormees osaleda MM-karussellil, et veelgi paremaid tulemusi koju tuua. Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT> Kuuekordne Eesti meister ja kolmekordne liivakuningas motokrossis on Võrust pärit noor motosportlane Karel Kutsar (22), kelle suurim soov on järgmisel hooajal sõita koos maailmaklassi tippudega MM-sarjas.

Esimest aastat kõige võimsamas masinaklassis hooaega alustanud ja Võrust pärit motosportlane tuli ka tänavu meeste põhiklassi Eesti meistriks.

Karel Kutsar ei vaja paljude kohalike motosõprade jaoks pikka sissejuhatust, sest mees on konkurentsitult häid tulemusi näidanud juba noore poisikesena, tulles 14aastaselt esimest korda Eesti meistriks. Eelmise aasta MX2-klassi parimana kihutas mees ka tänavu võidukalt ja noppis oma esimese Eesti meistri tiitli kõige võimsamas klassis ehk 450kuubikulise tsikli seljas.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD