Menu

.      

FOTOD Tööjõupuudus sunnib kauplusi otsustama nutikassade kasuks

  • Kirjutas Kadi Annom

Kui Võru Maxima kaupuses olevates iseteeninduskassades saab maksta nii sularahaga kui ka pangakaardiga, kuid süsteem on üks ehk kauba peab skaneerima kassas, siis Võru Maksimarketisse on planeeritud kahte tüüpi nutikassad. „Viis nutikassat saavad olema põhimõttel, et kauplusesse sisenedes võtad stendilt puldi ja kaupluses olles valid oma ostud välja, paned korvi ning kassas maksad. FOTOL Maksimarketi juhataja Veiko Park Foto: AIGAR NAGEL

PABERLEHT > Kaks aastat tagasi, 2017. aasta oktoobrikuus avas esimesena Võrus nutikassad Maxima XX kauplus.

Siis nimetas toonane Maxima Eesti operatsioonidirektor ja praegune Maxima Eesti tegevjuht Marko Põder üheks peamiseks nutikassade kasuks otsustamise põhjuseks aina suureneva tööjõupuuduse. Veel ütles Põder, et iseteeninduskassade plussiks on ka töö operatiivsemaks ning klienditeeninduse kiiremaks muutmine. Juba siis sooritati Maxima kauplustes nutikassades 60 protsenti ostudest.

Maksimarketis peagi nutikassad

Sellel nädalal alustas iseteeninduskassade paigaldamisega ka Võru Maksimarket. Võru Tarbijate Ühistu juhatuse liikme Andres Kõivu sõnul soovitakse kõik tööd lõpetada järgmise nädala jooksul.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD