Menu

.      

Antsla gümnaasiumi renoveerimistöödega alustatakse jaanuaris

  • Kirjutas Heleri Lakur

Antsla gümnaasiumi tantsuõpetaja Laura Mander annab parasjagu 2.a klassi õpilastele tundi aulas, kus lähikuudel alustatakse remondiga. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud nädala reedel sõlmis Antsla vallavalitsus ASiga Tartu Ehitus lepingu Antsla gümnaasiumi kauaoodatud C-korpuse rekonstrueerimistöödeks.

Kui veel pool aastat tagasi valitses selgusetus nii ehitustööde tegija kui ka valla poolt rahastatava summa osas, siis kauaoodatud remondiga alustatakse juba lähikuudel.

Kauaks venima jäänud

Veel kevadel esines Antsla gümnaasiumi koolihoone renoveerimisplaanides suuri auke, põhjuseks vähene kommunikatsioon projekteerimisfirma ja valla vahel ning mitmesugused ebakõlad kahe osapoole vahel. Antsla vallavanem Avo Kirsbaum kinnitas toimetusele, et vald pidi eelmise riigihanke kehtetuks kuulutama, sest hange ebaõnnestus ning kujunes kallimaks, kui arvati. Antsla gümnaasiumi direktor Katrin Martinfeld ütleb, et asjaajamine on veninud juba liigagi kaua ja ei süüdista kedagi.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD