Menu

.      

FOTOD Antsla esmatasandi tervisekeskuse uued ruumid seisavad veel kasutuseta

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTO: Aigar Nagel

Antsla uue tervisekeskuse ehitustöödega on jõutud plaanitust varem valmis, kuid ametliku avamiseni on jäänud veel aega üle kahe kuu. Veebruari keskpaigas avatava Antsla tervisekeskuse uuel majal puudub veel kasutusluba ja perearstid võtavad kliente kuni ärakolimiseni vastu vanades ruumides.

Suurim takistus

Antsla abivallavanema Kurmet Müürsepa sõnul ootab vald vast valminud hoonele kasutusluba, mis seisab terviseameti taga. „Kuna meil projektis ei olnud hambaaarsti, sest arst rahastas ise oma kabineti sisu, siis nemad tellisid ise sinna mööbli ja sisustuse, kuid  kraanikaussi sinna ei pannud. Terviseamet tuli üle vaatama ja soovis, et seal oleks kaks kraanikaussi.

Antsla valla perearst Helgi Luik on oma patsiente juba aegsasti teavitanud eesolevast kolimisest Antsla tervisekeskuse ruumidest hoone uutesse ruumidesse. Luige sõnul teavitatakse patsiente jooksvalt ning senikaua saavad külastajad arsti vastuvõtule ikka hoovi kaudu käia. Perearsti sõnul tulevad uued ruumid suuremad kui eelmised, eraldi on ka pereõetuba koos läbivaatuslauaga. Foto: AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD