Menu

.      

Eriolümpialane Jaanek Post naasis rahvusvahelistelt mängudelt kolme medaliga

  • Kirjutas Heleri Lakur

MTÜ Lõuna-Eesti Erihooldusteenuste Keskus juhendajad Lily Pikk (vasakult esimene) ja Merlin Viss hoiavad käes kahte kuld- ja ühte hõbemedalit, mille Jaanek Post eriolümpiamängudelt võitis. Foto: AIGAR NAGEL

Kesk-Rootsi väikelinnades Östersundis ja Åres toimunud eriolümpia rahvusvahelistel talimängudel osales 1.–4. veebruarini üle 450 sportlase 19 riigist. Jaanek Post (40) Võrust tegi oma esimesel rahvusvahelisel võistlusel nii tugeva soorituse, et naasis koju kahe kuldse ja ühe hõbedase medaliga.

Üheksa medalit Eestile, kolm võrukesele

„Meie sportlased võistlesid jõukohaselt ja südikalt, tasuks rõõmustavad medalid,” ütles eriolümpia Eesti delegatsiooni juht Tiina Möll. Kopsaka medalisaagiga naasnud Jaanek Post teenis auga välja hõbeda 4 x 1 kilomeetri teatesõidus ja kaks esikohta individuaalsetes murdmaasuusasõitudes. Ta on aastaid osalenud Eestis toimuvatel eriolümpiamängudel ja medaleid varemgi püüdnud, ehkki osales rahvusvahelistel talimängudel esimest korda. MTÜ Lõuna-Eesti Erihooldusteenuste Keskus tegevusjuhendajad ja treenerid Merlin Viss ja Lily Pikk on Jaaneki tulemusega väga rahul.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD