Menu

.      

FOTOD Antsla uus esmatasandi tervisekeskus on nüüd avatud

  • Kirjutas Liana Allas

Lindi lõikasid läbi ehitaja esindaja Peeter Voovere (OÜ Embach Ehitus juhatuse liige) ning perearstid Helgi Luik, Krista Reva ja Marget Moppel. Lindiks oli hiljuti haigust põdenud vallavanema Avo Kirsbaumi südamefilm. Foto: LIANA ALLAS

Möödunud aasta suvel, 19. juunil peeti Antslas esmatasandi tervisekeskuse sarikapidu, mis toimus küll koos nurgakivi asetamisega. Nii tookord läks, varakevadest saadik käisid ehitustööd ja seinad muudkui kerkisid.

Hambaravi kabinet FOTOD: Liana Allas

Nüüd oli esmaspäeval, 17. veebruaril taas põhjust  pidulikumaks kogunemiseks –  toimus tervisekeskuse ametlik avamine. Kolm perearsti – Marget Moppel, Krista Reva ja Helgi Luik – on ennast kenasti sisse seadnud ja toimub tavapärane vastuvõtt, endistes ruumides käib juba ehitustöö, nendesse ruumidesse laieneb siiani teisel korrusel toiminud hooldekodu. 

Helikindla uksega nõupidamiste ruum FOTOD: Liana Allas

Heli Põldsepa hambaravikabinet on uues majas töötanud nädalajagu. Mõned kabinetid teisel korrusel on veel tühjad, aga mitte kauaks. Sildid ustel on juba olemas: ämmaemand, füsioterapeut, ravivõimlemine. Psühholoogi ja logopeedi vastuvõtt on samuti majja planeeritud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD