Menu

.      

Kubjale luuakse paremad tingimused rajavalgustuseks ja kunstlume tootmiseks

  • Kirjutas Heleri Lakur

Võru suusakooli treenerid Hille Saarepuu, Mario Oha ja Asko Saarepuu arutavad iga päev läbi treeninguplaane ning peavad ka tulevikuplaane. Ühes ammuses suusabaasi hoones, mis pildil nende selja taga, asub ka toimiv jõusaal, kus vajalikud jõuvahendid olemas. Küll aga vajab hoone ise rohkem remonti. Foto: AIGAR NAGEL

Võru linna käesoleva aasta üks olulisematest eesmärkidest on eelmisel aastal vastu võetud otsus: panustada linnaelanike aktiivsete vabaaja- ja sportimisvõimaluste parandamisse, milleks on Kubja terviseradade edasi arendamine.

Selle tulemusel luuakse selle ja järgneva aasta jooksul Kubjale nüüdisaegne kunstlume tootmise taristu ja uuendatakse rajavalgustust.

Kaevetöödega sel aastal pihta

Kubja suusabaasi ja terviseradade haldaja, sihtasutuse Võru Spordikeskus juhataja Rein Reitalu sõnul on veel sel kevadel plaanis alustada Kubja tervise- ja rekreatsioonikeskuses ehitustöödega.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD