Menu

.      

Koos muu kaubaga saab koju tellida ka näiteks laupäevase saunaõlle

  • Kirjutas Kalev Annom

OÜ A1M tegevjuht Tarmo Lauring on rahul, et võrumaalased võtsid toiduainete koju tellimise telefoniteenuse kiiresti omaks, ning ütleb, et toiduainete tellimise kõrval toimetavad nad kohale ka näiteks laupäevase saunaõlle. Foto: KALEV ANNOM

Teisipäevases, 31. märtsi Võrumaa Teatajas ilmus A1000 Marketi toidu kojuveo info, kus saab valida ligemale 200 toote vahel.

A1M tegevjuht Tarmo Lauring ütles, et võrulased haarasid võimalusest kohe kinni ja et mõte sündis elust enesest, sest meil kõigil on tuttavate seas mõni, kes muidu saab hakkama, kuid poe juures käimine on väga raske või lausa võimatu.

E-toidukaubandus

Riigis kehtestatud eriolukord andis e-toidukaubandusele tõelise hoo sisse, kuid paraku valdavalt ikka ainult linnades, kus on niigi lihtne kaupa kätte saada. Proovigu aga näiteks mõni Tursa, Tiitsa või Peebu küla elanik toiduaineid koju tellida, siis jääb kaup katki ja kaastundlikust vastutulekust ei ole juttugi, sest Tursa külast on Tallinna 300 kilomeetrit. Või võtame näiteks Parmu küla, kust on pealinna 310 kilomeetrit ja Võrru üle 50 kilomeetri.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD