Menu

.      

Võrumaa suurlaatade toimumine on taas küsimärgi all

  • Kirjutas Kadi Annom

Aigar Grihin, Hauka laada üks korraldajatest tõdeb, et praegu tuleb võtta päev korraga ja jooksvalt vaadata, kas laat saab toimuda või lükkub taas aasta võrra edasi. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud aastal jäi viiruskriisi tõttu ära nii tavapäraselt juunikuus peetav Vastseliina maarahvalaat kui ka augustis aset leidev Hauka laat. Tookord ei kuulutatud välja laatade ärajäämist, vaid pigem edasilükkumist 2021. aastasse.

Optimistlik meel oli kindel, et kahel suvel järjest laadarahvast melust ilma ei jäeta. Kuna Antsla kesklinnas käis samal ajal suur ümberkorraldamine ning teedeehitus, siis oleks laadapidamine möödunud aasta augustis olnud nii või teisiti konarlik. Oldi pigem seda meelt, et vahele jääv aasta on lausa lahenduseks ja laseb pooleliolevad rekonstrueerimised rahulikult lõpuni viia, et uues kuues olevas laadapealinnas 2021. aastal taas võimas laat maha pidada. Praegu kehtivad valitsuse piirangud ning igapäevased viirusesse nakatunute numbrid ei ole aga ka käesoleval aastal eriti lootustandvad.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD