Menu

.      

FOTOD Võru staažikaim linnapea Anti Allas jätkab ametis

  • Kirjutas Kadi Annom

Võru linnavolikogu kolmapäevasel istungil oli kohal 19 liiget. Hoolimata volikogu esimehe Anti Haugase  märkusest istungisaalis kõikidel volikogu liikmetel ning külalistel maski kanda või saalist lahkuda, eiras  volikogu liige Kertu Luisk (EKRE) volikogu esimehe palvet ning jätkas istungil osalemist maski kandmata. FOTOD: Aigar Nagel

Kolmapäevasel Võru Kandles toimunud linnavolikogu istungil olid teiste teemade hulgas päevakorras linnapea valimine, linnavalitsuse liikmete kinnitamine, hüvitiste ning preemiate maksmine, alatiste komisjonide moodustamine, neile esimeeste ja aseesimeeste valimine ning revisjonikomisjoni liikmete valimine.

Kolmas ametiaeg

Üheks olulisemaks päevakorrapunktiks kolmapäevasel istungil oli kindlasti Võru linnapea valimine. Võru linnapea ametikohale esitati kaks kandidaati. Volikogu esimees Anti Haugas (Reformierakond) esitas kandidaadiks Anti Allase (Sotsiaaldemokraatlik Erakond) ja Jüri Kaver (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond) esitas kandidaadiks erakonnakaaslase Rain Epleri, tuues põhjenduseks ministrikogemuse. 19 kohal olnud volikogu liikmest andis oma poolthääle Anti Allasele 13 liiget ning Rain Eplerile kuus liiget.

Võru linnapeana jätkab Anti  Allas (paremal). Fotol  koos volikogu  esimehe Anti  Haugasega.  Fotod:  AIGAR NAGEL

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD