Menu

.      

FOTOD Esimesed täiselektrilised Dacia Springi sõidukid jõudsid eile Võru linnavalitsuse kasutusse

  • Kirjutas Kadi Annom

Eile lõuna ajal võtsid Eesti kõige uuemad elektriautod Tartu City Motorsi esinduses vastu Võru linnavalitsuse juriidilise osakonna juhataja Esko Hillep (paremalt) ja haldusspetsialist Märt Viks. Sõidukeid olid pidulikult üle andmas ASi City Motors ärikliendihaldur Aimar Sepa (vasakult) ja juhatuse liige Jüri-Bruno Asari. Foto: AIGAR NAGEL

Tänapäeval on liikluspildis elektriautod pigem tavaline nähtus. Enamikule liiklejatele seostub elektriauto mõiste aga pisikeste siniste välimuselt mopeedi meenutavate sõidukitega, mis enamasti sotsiaaltöötajate kasutuses ning mis igas vallas ja linnas ringi vuravad.

Juhatuse liige Jüri-Bruno Asari FOTOD: Aigar Nagel

Sinised ustavad teenrid jõudsid ametnikele kasutamiseks 2012. aastal. Kümme aastat hiljem on aeg nii-öelda teiseks vooruks. „Esimene KIKi voor elektriautode soetamiseks oli tõepoolest 2012. aastal ja täna on aeg järgmise vooru käes,” kinnitab ASi City Motors juhatuse liige Jüri-Bruno Asari.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD