Menu

.      

Anti Allas lubab panna Kagu-Eesti Toompealt paistma

  • Kirjutas Kalev Vilgats

Anti Allas


Võru linnapea Anti Allas tegi teatavaks kaua oodatud otsuse kandideerida eelseisvatel riigikogu valimistel Kagu-Eestist parlamenti.

Pressiteates küsib Allas, kas elu säilimine Kagu-Eestis on Toompealt vaadates üldse oluline ja vastab ise, et riigijuhtide paljud senised teod ja tegemata jätmised on näidanud, et ega ikka ei ole küll. Nii on siinsete omavalitsuste võimalused pakkuda inimestele kvaliteetseid avalikke teenuseid kehvemad kui näiteks Eesti kahe suurima linna ümber asuvates omavalitsustes. Riigil aga kas ei jätku julgust või tahet olla õiglane ümber jagaja.

Allas seab eesmärgiks palju südima Võrumaa kohalike omavalitsuste eluõiguse eest võitlemise ja usub, et saab sellega hästi hakkama. „Kui ise ei tee, siis jääbki tegemata,“ kõlab tema valimiskreedo.

Allas lisab, et ainult valimiste ajaks välja ilmuvatele tegelastele ei saa loota ja tugev Eesti on see, kus kindlustunne homse ees on ka kaugema kandi elanikel. Ta lubab teenida valijaid ausalt ja pühendunult, olla olemas ning lüüa kohalikes tegemistes kaasa.

Riigikogu valimised toimuvad 5. märtsil.

20 PÄEVA ENIMLOETUD