Menu

.      

FOTOD Lõuna-Eesti haigla paariaastase uuenduskuuri lõpetas intensiivraviosakonna avamine

  • Kirjutas Kadi Annom

Neljapäevasele pidulikule intensiivraviosakonna avamisele oli tulnud külalisi nii haiglast kui ka mujalt. Esiplaanil  Lõuna-Eesti haigla juhatuse liige Arvi Vask. Fotod: AIGAR NAGEL

Neljapäevasele pidulikule intensiivraviosakonna avamisele oli tulnud külalisi nii haiglast kui ka mujalt. Esiplaanil  Lõuna-Eesti haigla juhatuse liige Arvi Vask. Fotod: AIGAR NAGEL


Neljapäeva pärastlõunal tähistati intensiivraviosakonna piduliku avamisega Lõuna-Eesti haigla paariaastase taristu-uuenduse lõppu. Kahe aasta jooksul on haiglasse investeeritud 6,2 miljonit eurot, millest haigla omaosalus on 1,1 miljonit.

Fotod: AIGAR NAGEL

FOTOD: Aigar Nagel


Rahastus saadi kolmest fondist. Kokku on valmis saadud üheksa projekti, mille hulgas 44 isolatsioonipalatit, päikeseelektrijaam, valgustuse uuendamine, transpordiliftide, kütte- ja ventilatsioonisüsteemi ning elektrijaotla uuendamine, intensiivraviosakonna põhjalik uuenduskuur, lamekatuste soojustamine ning uue elektrigeneraatori soetamine. Juhatuse liikme Arvi Vase sõnul muudeti uuendustega haigla patsientide jaoks turvalisemaks, mugavamaks, nüüdisaegsemaks, nakkuskindlamaks ning ühtlasi panustati kliimaeesmärkidesse.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD