Menu

EscapeTartu põgenemistoad

  • Kirjutas Sisuturundus

Põgenemistoad on maailmas aina rohkem populaarsust koguv vaba aja veetmise võimalus. Mängu eesmärgiks on leida väljapääs lukustatud toast, lahendades selleks erinevaid põnevaid mõistatusi ja ülesandeid. Ülimalt tähtis on meeskonnatöö ning oskus „mõelda väljaspool kasti”. Peale selle „põgenemine” sõnana, elutruu õhustik ning ajaline limiit lisavad kõigile mängijatele hulga põnevust ja adrenaliini. Põgenemismängud on mõeldud kahe- kuni viieliikmelistele gruppidele.

EscapeTartu toob selle meelelahutuse Lõuna-Eesti elanikeni. Meil  on väga suur kogemus põgenemistubade ehitamise alal ning parimate mängude loomiseks teeme koostööd firmadega üle Euroopa. Oleme oma ala professionaalid ning kliendid on meie tegevust kõrgelt hinnanud.

Meil on viis erinevat põgenemistuba, mis kõik on nii temaatiliselt kui ka raskusastmetelt sobilikud igas vanuses mängijatele lastest kuni pensionärideni, kandes nimesid DISKO, Mission Hotel 007, Pangarööv, AsteroidPsychoLAB.

Meie juurde on võimalik tulla niisama mängima, korraldada põnevaid sünnipäevi, laste sünnipäevi või hoopis mõnusaid ja meeldejäävaid korporatiivüritusi (firmapeod, seminarid, konverentsid, meeskonnakoolitused, kliendiüritused). EscapeTartus on mõnus lounge ja seminariruum kõige vajaliku tehnikaga, kus saate koos kolleegide/sõpradega mugavalt aega veeta, süüa-juua, tähtpäevi tähistada ja koolitusi teha. Peale väga ägeda ja meeldejääva kogemuse lahkuvad meie külastajad ühe suurepärase elamuse võrra rikkamalt.

Pakume üritusi kuni 60 inimesele. Suurematele seltskondadele oleme alati leidnud lahenduse koostöös meie partneritega. Samuti pakume soovi korral nii toitlustust kui ka transporditeenust.

Rohkem infot meie kodulehel www.escapetartu.ee

Küsimuste korral võtke meiega julgelt ühendust telefoninumbril +372 5677 5405.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD