Menu

Kolm põhjust, miks piimarasv on väärtuslik osa tervislikust toidulauast

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Piimatooted on eestlaste seas üha populaarsemad, sest lisaks ehedale maitsele leidub neis rohkelt organismile vajalikke aineid. Inimesele on eriti väärtuslik kvaliteetne piimarasv, mis aitab oma kasulike omadustega tervist hoida. 

Üle 20 aasta Valio Laeva meiereis töötanud piimaekspert Elle Musta sõnul on näha, et Eesti tarbija ei karda enam piimarasva.

„Tõime möödunud aastal turule 3,8-4,2% kõikuva rasvasisaldusega Alma maapiima ja see on saanud tänaseks üheks populaarsemaks tooteks meie portfellis. Ennekõike hindavad inimesed maapiima ehedat nostalgilist maitset, aga tegelikult on piimarasval ka väga häid omadusi meie tervisele,“ sõnas Must ja loetles kolm põhjust, miks piimarasv toidulauale kuuluma peaks.

Oluline energiaallikas

Piimarasv moodustab suure osa piimatoodete toiduenergiast ning on organismi jaoks üks kergemini omastatavaid ja tähtsamaid energiaallikaid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD