Menu

Anname nõu: kuidas valida see üks ja õige külmkapp?

  • Kirjutas Sisuturundus

Foto: Shutterstock.com

Köök ilma külmkapita? Raske ettegi kujutada, sest külmik mängib toidu säilitamisel võtmerolli. Kuna erinevat tüüpi külmikud võtavad silme eest kirjuks, siis millest lähtuda? K-rauta teeb valikutest väikese informatiivse kokkuvõtte!

Kui suur külmkapp valida? Kas energiasäästlikkus on sinu maailmas olulisel kohal? Mil määral toiduaineid külmutad ehk kui suurt sügavkülma vajad? Need on põhilised küsimused, millele peaksid mõtlema. Järgnevalt annab K-rauta asjalikku nõu, mille põhjal on uue külmiku soetamine kindlasti lihtsam, loe edasi!

Külmiku stiil paneb valikutele aluse

Foto: Shutterstock.com

Alusta eelistatud stiilist – alumise- või ülemise sügavkülmakambriga? Pane oma eelistused paika ja siis vali juba konkreetset tüüpi mudelite hulgast see õige:

Ülemise sügavkülmakambriga – kõige levinumat tüüpi külmik, mis mahutab mõlemasse osasse küllaltki palju toitu. Üleval asetsev sügavkülm on mugav, kuna külmutatud toiduainete otsimiseks ei pea kummarduma.

Alumise sügavkülmakambriga – kui kasutad sügavkülma harva, siis võiks see paikneda allpool. Sel juhul jääb külmiku osa mugavale kõrgusele ja sa ei pea ka kõige alumistele riiulitele ligi pääsemiseks kummarduma.

K-rauta e-poest leiad mõlemat tüüpi külmikud tuntud tootjatelt nagu Snaige, Beko, Electrolux ja paljud teised.

Integreeritav külmik sulandub köögi disaini

Kui oled külmiku tüübi välja valinud, siis otsusta, kas soovid seda integreerida või mitte? Integreeritav külmkapp on ideaalne kööki, kus ühtne disain on oluline, kuna see jääb diskreetselt kapiuste taha peitu. Kuigi integreeritavad külmikud on reeglina standardse suurusega, siis K-rauta soovitab siiski kapid hoolikalt üle mõõta, et vältida ebameeldivaid üllatusi. Samas, kui valiku tegemine ebaõnnestub, saad toote mugavalt K-rauta poes ümber vahetada.

Funktsioonid viivad toidusäilitamise uuele tasemele

Funktsioonid viivad toidusäilitamise uuele tasemele

Täpselt nii, nagu enamus suured kodumasinad, peidavad ka külmkapid endas nutikaid lisafunktsioone:

Säilituskarp – hoiab puu- ja juurviljad ning liha- ja kalatooted ideaalsel temperatuuril.

Liugriiulid – mugav lahendus üksteise taha kuhjunud toiduainete leidmiseks.

Multiflow tehnoloogia – paneb õhu ringlema säilitades stabiilse temperatuuri.

Jäävaba tehnoloogia – lõpp külmiku sulatamisele!

K-rauta teab, et köök on kodu süda! Soeta külmkapp, mis mahutab kõik sinu pere toidukaubad ja säilitab need värskena. Tootevalikust leiad seadmed kõigilt tuntud tootjatelt – Electrolux, Samsung, Snaige, AEG jpt. Tee oma valik ja toode jõuab sinuni kõigest paari tööpäeva jooksul!

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD