Menu

TOP5 situatsiooni, kus nutitelefon on asendamatu abimees

  • Kirjutas Sisuturundus

Foto: Shutterstock.com

Tänapäeval ei kujuta me elu ilma nutitelefonita ettegi, sest kogu maailm on kolinud internetti. On situatsioone, mille lahendamisel on nutitelefonid lausa hindamatu väärtusega. 1a toob välja nendest 5 levinumat, loe edasi!

Tehnoloogia areng on jõudnud sinna, et nutitelefon asendab edukalt ka arvutit. Põhimõtteliselt saab kõik internetitoimingud mugavalt mobiiltelefoni abil ära teha. Mõnes olukorras on nutitelefoni kasutamine lausa ainus võimalus. Räägime nendest olukordadest lähemalt!

1. Võõras linnas orienteerumine

Foto: Shutterstock.com

Tänapäeval on nutitelefon meie parim teejuht! Google maps või Waze äppi kasutades saame mugavalt väga täpsed juhised sihtkohta jõudmiseks. Antud äpid on lausa nii nutikad, et oskavad soovitada kõige lihtsamat trajektoori, vältides ummikuid ja teetööde piirkondi. Mugav, kas pole?

2. Pangaülekanded toimuvad hetkega

Avastasid, et oluline arve on maksetähtaja ületanud? Nutitelefoni abil saad teha ülekande, kus iganes soovid. Autentimiseks on loodud ülimugav Mobiil-ID, seega unusta kohmakad PIN-kalkulaatorid ja ID-kaardi lugejad. Seega võid arveid maksta või 1a nutipoes shopata kasvõi metsas matkates!

3. Mobiilne viipemakse päästab päeva!

Foto: Shutterstock.com

Väga ebamugav situatsioon – avastad toidupoe kassas, et unustasid pangakaardi koju? Nutitelefonid lahendavad ka selle olukorra mobiilse viipemakse tehnoloogia abil:

  • Tee telefon enne maksmist lukust lahti.
  • Aseta telefon vastu makseterminali.
  • Ja ongi valmis! Arve on makstud.

4. Jäädvusta elu ilusad hetked

Peegelkaamera kõikjale kaasa tassimine on ebamugav? Seda polegi tarvis, kuna tänapäeva nutitelefonid on ülimalt kvaliteetse kaameraga. Laps teeb oma esimesed sammud ja kaamerat ei ole käepärast? Haara nutitelefon ja jäädvusta see kordumatu hetk kiirelt ja kvaliteetselt. Jam is eriti mugav – nutitelefoni abil saad jäädvustusi kohe ka pere ja sõpradega jagada.

5. Kiire ja mugav infovahetus

Foto: Shutterstock.com

Kuigi igal telefonil on helistamise funktsioon, võimaldavad nutitelefonid jagada olulist infot kõigile asjaosalistele korraga. Korraldad sünnipäeva, kuid kellaaeg muutus ootamatult? Selle asemel, et igale kutsutule eraldi helistada, saad alustada grupivestluse ja info kõigile korraga edastada. Kiirelt ja mugavalt!

Süle- või tahvelarvuti võib olla, aga nutitelefon peab olema! Soeta see hindamatu abimees 1a nutipoest. Mudelite valik on lai, seega sobiva leiab igaüks. Kiire tarne tagab selle, et pääsed nutimaailma juba paari tööpäeva jooksul!

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD