Menu

Kuidas muuta oma igapäevatöö tõhusamaks?

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

On selge, et õnnelik töötaja on produktiivsem. Et hommikul hea tundega tööle minna, on oluline, et sinu töökoht, sealhulgas kõik töötamiseks mõeldud abivahendid nagu näiteks kontoritarbed, oleksid kättesaadavad ja vastaksid ootustele. Sest just see muudab igapäevatöö kordades hõlpsamaks ja pingevabamaks.

3 näpunäidet mugavaks tööasendiks

Terve päev kontorilaua taga töötamist eeldab eelkõige mugavat istumist. Et rüht säiliks ja enesetunne oleks terve päeva vältel hea, on soovitatav valida kontorisse selline tool, mille istme kõrgust oleks võimalik reguleerida.

Kui oled omale mugava kontoritooli juba leidnud, kuid sellel puudub kõrguse reguleerija, ei pea sa muretsema. Sinu probleemi aitab lahendada spetsiaalselt selleks mõeldud jalatugi, mis aitab jalgadel puhata ja võimaldab erinevates istumisasendites töötada.

Kolmas hea nipp, mis loob mugavaks kontoritööks lisaväärtust ja klaviatuuriga töötamisel mugavust, on kindlasti randmetugi. See toetab ja hoiab kätt pingevabas asendis ning aitab ära hoida karpaalkanali sündroomi tekkimist.

Kuidas töölauda hästi organiseerida?

Kas oled kunagi mõelnud sellele, mis lahendaks olukorra, kus erinevad kontoritarbed nagu pastakas, pliiatsid, kustutuskumm, joonlaud, käärid, liimipulk vedelevad sahtli- või lauanurgas ja vajamineva leidmine on teinekord rohkemgi kui peavalu?

Lauaorganisaator on hea abimees ja loob eeldused kõiksuguste kirjutus- ja muude tarvikute hoidmiseks. Mis peamine, tänu lauaorganisaatorile hoiad sa kokku oma aega ja närve ning kõik vajalik on korrektselt käeulatuses.

Seega, miks eelistada lihtsat pliiatsitopsi või kulutada aega lauasahtlites sobramise peale, kui sinu probleemidele pakub väga hea lahenduse lauaorganisaator? Parima valiku taskukohaste hindadega nii metallist kui ka plastikust erinevate sektsioonidega organisaatorid leiate hõlpsalt SIIT.

Korralda oma igapäevatöö paremaks ja mugavamaks ning soeta kõik kontoritarbed ühest kohast. Veebipoe pakkumiste seast leiate laia valiku erinevaid büroo- kui ka kirjatarbevahendeid, sealhulgas lauaorganisaatorid, kontoritoolid, šeifid, augurauad, kalkulaatorid, randme- ja jalatoed, templid, mitmesugused kleebised, etiketipüstolid, märkmepaberid ja järjehoidjad, klambrilööjad, puhastusvahendid arvutitehnikale, kaablid, juhtmed, adapterid ning palju muud. Tutvu veebipoe pakkumistega 1a.ee kaubamajas!

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD