Menu

Hambapasta hoolitseb kogu suuõõne tervise eest

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Hambapasta on vajalik mitte ainult hammastele

Hambapastat peetakse tihti vajalikuks ainult hammaste eest hoolitsemisel ja erinevate hambaprobleemide tekkimise vältimiseks. Tegelikkuses on hambapastal täita palju olulisem roll, kuna hambapasta korralik ja regulaarne kasutamine hammaste hooldusel aitab ennetada ka kõiki erinevaid suuõõnes tekkida võivaid haigusi. Hambapastad sisaldavad hammastele ja suuõõnele kasulikke ning vajalikke koostisosi, mis aitavad tagada  hammaste ja suuõõne tervise ning vältida ja ennetada võimalike haiguste teket. Seetõttu on lisaks hammaste harjamisele oluline igapäevaselt keskenduda ka suuõõne, igemete ja keele puhastamisele, kuna see aitab vältida selliseid suuõõne probleeme nagu põletik limaskestadel, veritsevad igemed.

Hambapasta on oluline suuhügieeni osa

Hambapastad moodustavad suuhügieenis olulise osa, ning parimad tulemused on tagatud siis, kui hambapastat kasutatakse koos sobiva hambaharja, suuloputusvedeliku ja hambaniidiga. Kõik need tarvikud moodustavad kokku asendamatu koosluse hammaste ja suuhügieeni eest hoolitsemisel. Hambapasta parimad omadused avalduvad loomulikult koos kvaliteetse hambaharjaga, sõltumata sellest kas kasutatakse elektrilist või tavalist hambaharja. Oluline on hambapasta ja teiste suuhügieeniks vajalike tarvikute regulaarne ja korrapärane kasutamine nii lastel kui ka täiskasvanutel. Laste puhul on oluline jälgida ka seda, et suuhügieeni protseduurid oleksid piisava pikkusega, kuna lapsed kipuvad hambaid kiirustades pesema unustades tihti ära keele ja ülejäänud suuõõne puhastamise.

Hambapasta erinevad omadused

Saadaval on väga laias valikus erinevaid hambapastasid, mis on väga erineva koostise ja omadustega. Saadaval on hambapastad, mis sobivad tundlikele hammastele, samuti on olemas valgendavate omadustega hambapastad. Tundlikele hammastele sobiv hambapasta on õrnatoimelise koostisega ning ei sisalda tugevatoimelisi koostisosi, mis võiksid ärritust esile kutsuda. Valgendavate omadustega hambapasta sisaldab hambaemaili valgendavaid koostisosi, mis eemaldavad efektiivselt hammastelt erinevad plekid ja muudavad hamba pinna taas valgeks. Kuna järjest populaarsemaks on muutunud loodustoodete kasutamine, siis on saadaval ka looduslike koostisosadega hambapasta, mis ei sisalda kemikaale ega teisi lisaaineid ja on sobilik nii taimetoitlastele kui ka veganitele. Samuti sobib õrnatoimeline ja naturaalsete omadustega hambapasta hästi  lastele kasutamiseks.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD