Menu

Üllatage oma töötajaid ja koostööpartnereid vingete jõulukingitustega!

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Üllatage oma töötajaid ja koostööpartnereid vingete jõulukingitustega!

On saabunud aeg valida parimad jõulukingitused, millega üllatada ja tänada oma usinaid töötajaid, väärtuslikke koostööpartnereid ja lojaalseid kliente. Tasub leida võimalikult unikaalsed ja praktilised kingitused – nõnda püsib teie bränd kõige paremini meeles. Positiivse emotsiooni saanud klient on motiveeritud kasutama üha rohkem teie ettevõtte teenuseid, mis tõstab teie müügiedu ja toob teid turul esile. Kasulikele toodetele trükitud silmapaistvad logod toovad teile tuntust ka pikka aega pärast jõule. Suurepärane võimalus teha ülioluliste inimeste meel rõõmsaks ja saada ühtlasi populaarsemaks!

Siinkohal tuleb kasuks, kui arvestate võimalikult palju kingituste saaja isiklike eelistustega.

Mõelge selle peale, millised kingid oleksid just teie klientidele kõige ootuspärasemad. Millisel tasemel on teie ja kliendi töösuhe ehk kuivõrd eksklusiivne peaks kingitus olema, et olla meeldejääv? Kas te vajate tõeliselt uhkeid jõulukingitusi, mis näevad välja ülimalt stiilsed ja on pakendatud luksuslikult, või soovite suuremas koguses taskukohasemaid firmameeneid, mida näiteks jõuluüritustel mugavalt ja kiiresti klientidele jagada? Kas otsite kingitusi naistele või meestele?

Millises koguses soovite jõulukingitusi hankida? Suurema tellimusega tasub osta näiteks võtmehoidjaid ja märkmikke, mille peale on trükitud ilus värviline firmalogo. Personaliseeritud kujundus on tähtis faktor selle poolest, et sarnaseid tooteid koguneb jõulude paiku ilmselt mujaltki. Kui kliendil on vaja langetada valik näiteks viie erineva kingiks saadud kalendri vahel, otsustatakse ju kõige silmapaistvama ja omapärasema kasuks.

Tasub mõelda ka pakendile: kaunis kinkekarbis üle antud meene jätab kohe kindlasti efektsema mulje, kuid sellega tuleb arvestada ka eelarves.

Soovitame vältida kergesti riknevate toidukaupade kinkimist. Jõuluperioodil võib esineda ebasoodsaid ilmastikutingimusi ja ettenägematuid logistilisi asjaolusid, näiteks lumetuisu tõttu seiskunud liiklust. Need ei mõju vähese säilivusajaga toiduainetele hästi! Õnneks on olemas nii mõndagi maitsvat, millega ei juhtu transpordi käigus midagi hullu, näiteks mesi ja keedised. Tasub olla kindel, et kingitus jõuab saajani täpselt sellisena nagu vaja – valige hästi säiliv kaup!

Paljud ettevõtted soovivad olla ökoloogiliselt vastutustundlikud, ning ka jõulukingitused saavad olla ülimalt keskkonnasõbralikud. Taaskasutatud materjalidest tehtud kingid näitavad seda, et pöörasite ka pühadeperioodil loodussäästlikkusele tähelepanu. Jõuluperioodil tõstavad jätkusuutlikud promotooted teie ettevõtte kuvandit veelgi: te jätate oma äritegevusest eetilise ja vägagi keskkonnateadliku mulje, mis on paljude inimeste jaoks ülioluline faktor.

Igal juhul pidage silmas ärikingituste kujundusdetaile. Teie ettevõte peab kindlasti lugu heast kvaliteedist, mis on silmaga märgatav. Tõsi, mõnikord piisab juba väikesest sümboolsest meenest, et teha töötajaid pimedal talveajal rõõmsamaks. Siiski ei ole soovitatav valida kõige minimalistlikumat lahendust, kui teie sihiks on pakkuda klientidele palju väärtust. Maitsekad ja loominguliselt kujundatud pühadekingitused on kindel märk kõrgest respektist.

Mõistame seda täiesti, et sobilike jõulukingituste väljanuputamine on palju mõttetööd nõudev tegevus, sest tooteid pakutakse niivõrd palju. Tuhanded erinevad kingiideed panevad lausa pea ringi käima: milline kombinatsioon oleks parim? Liiga pikalt mõtlema jäämine toob aga lõpuks kaasa ajapuuduse probleemi, millel on kehvad tagajärjed. Kuid olge mureta! Siinkohal tuleme appi meie.

Oleme välja valinud lahedad kingiideed, mis teevad otsustusprotsessi oluliselt lihtsamaks. Tooted on jaotatud hinnaklasside alusel, tänu millele leiate lahendused, mis vastavad teie eelarvele kõige paremini.

5€ eest pakume erikujundusega pastapliiatseid, nokamütse, kaelapaelu ja võtmehoidjaid.

10€ eest pakume erikujundusega termokotte, mälupulki, termoseid ja spordipudeleid.

30€ eest pakume erikujundusega akupankasid, tööriistakomplekte, seljakotte ja juhtmevabasid kõrvaklappe.

50€ eest pakume erikujundusega professionaalseid veinikomplekte, nutikaid akupangaga dokumendimappe, tugevaid tormivihmavarjusid ja blendereid.

Uurige meie tootevalikut ja andke märku, mis teile huvi pakub. Meie kollektiiv on pühendunud sellele, et hankida teile vajalikud jõulukingitused kõige kiiremal ja efektiivsemal viisil.

Kõikvõimalike küsimuste puhul abistame teid meeleldi: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Elegantsed kinkekorvid on saadaval paljudes eri suurustes ja sisaldavad kõiksugu toiduainete kombinatsioone. Mõelge jällegi selle peale, milline on teie kingituste sihtgrupp.

Kinkekorvid

Elegantsed kinkekorvid on saadaval paljudes eri suurustes ja sisaldavad kõiksugu toiduainete kombinatsioone. Mõelge jällegi selle peale, milline on teie kingituste sihtgrupp. Kas eelistaksite kinkida maiustusterohke kinkekarbi, mis on täidetud erinevate maitsvate šokolaadidega, või pigem tervist edendava kinkekorvi, kus leidub taimeteed, vitamiinirohkeid marju ja pähkleid? Kui otsite kinkekorvi peredele, teevad maiustused kindlasti rõõmu ka lastele, kui värvikirev kinkekorv jõululauas avatakse. Suurematele on kindel valik kinkekorv, mille sees on maitsev kohv – elementaarne abivahend igal tööpäeval! Talvisel ajal tulevad kindlasti kasuks fliistekki või termost sisaldavad kinkekarbid. Ühtlasi säästate aega, sest komplektis on juba kõik olemas!

Ole loominguline

Viime personaalse kujunduse uuele tasemele. Meie innovaatiline tooteprogramm võimaldab luua unikaalse toote kõigest paari lihtsa liigutusega. Pakume ülimalt otstarbekat kaupa väikestes kogustes ja lühikeste tarneaegadega. Otse tehasest, toodetud just nimelt teie tellimusele kõige sobivamates värvides, kujudes ja silmapaistvamates trükitehnikates. Igapäevaselt kasulike ja funktsionaalsete toodete valiku koostamisel oleme silmas pidanud nii võimalikult head reklaamipotentsiaali kui ka loodussäästlike materjalide kasutamist, mis teeksid tooted ühtlasi vastupidavamaks. Vaatasime üle kogu oma tootmisprotsessi ja mõtlesime läbi kõik etapid, et tagada nende väärtuste kajastumine meie äritegevuses. Tegime võimalikult jätkusuutlikuks nii toormaterjalide valiku, tootmisprotsessi, kujunduse trüki kui ka toodete pakendamise. Oleme optimeerinud karpide suuruse ja pakendamise meetodid ja vähendanud kilekottide ja papi kogust.

Jõulukruusid ja -topsid

Külmal ajal juuakse hästi palju teed, glögi ja muid kuumasid jooke. Kapist võetakse välja kõige ilusamad kruusid, eriti külaliste puhul. Kinkige oma klientidele lõbusate jõulumotiividega jõulukruus ja võite olla kindel, et jooginõu leiab kasutust ka pärast jõule!

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD