Menu

Nintendo Switch mängud

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Nintendo Switch mängud

Mängimine ei piirdu enam ammu telefoni, arvuti või klassikalisemal moel kaardipakiga. Mugav mängukonsool on üheks heaks variandiks, et tagada meelelahutus pea igal ajal ning igal pool. Ja omakorda on just Eesti mängijatele üheks parimaks valikuks, Nintendo Switch mängud ning konsool.

Kas Nintendo Switch või Nintendo Switch Lite

Võrreldes alternatiividega, paistab mängukonsool Nintendo Switch silma just oma mitmekülgse kasutusvõimaluse poolest. Esiteks on võimalus seda endaga igale poole kaasa võtta. Teiseks saab soovi korral aga ühendada ka teleriga, et mängida suurema ekraani peal. Ja kolmandaks ka mugav ekraan, mis on teiste konsoolidega võrreldes palju tundlikum ehk enam ei ole ilmtingimata vaja erilist puutepliiatsit.

Nintendo Switch Lite mängud ei jää valiku poolest standardsest versioonist kuigi palju maha. Lite on lihtsalt sama konsooli kergem ja lihtsam versioon. Sellel ei ole lisapulte ning seda ei saa ka telekaga ühendada, ent kui neid võimalusi nagunii ei kasuta, võib Lite olla palju parem valik, kui klassikaline Switch. Lisaks on Lite madalama hinnaga!

Tõsi, Nintendo Switch Lite mängud ei ole alati samad, mis klassikalisel konsoolil. Hea viis, kuidas teada, mis mänge saab mängida nii standardse kui Lite versiooniga, on jälgida seda, et mängu oleks võimalik mängida käes hoidmise režiimis.

Mängukonsool ja sajad erinevad videomängud

Äärmiselt suure valikuga kataloogis on Nintendo Switch mängud tõesti mõeldud kõikidele. Standardse Switchiga, millel on lisapuldid, saab mängida ka koos kaaslasega, mis pakub jällegi hulga laiemaid mänguvõimalusi! Aga millised need mängud siis üldse on, mille seast valida?

Üheks on muidugi seikluslik mäng Legend of Zelda, kus tuleb võidelda vaenlastega, jahtida elukaid ning koguda süüa ja maagilisi eliksiire. Switchiga saab mängida just 2017. aastal välja tulnud The Legend of Zelda: Breath of the Wild mängu. Breath of the Wild teenis 2017. aastal ka Aasta Mängu tunnustuse, mis pole mängu mitmekülgsust ja kvaliteeti arvestades mingi üllatus. 2022. aastal on oodata ka järge, ehk nüüd on täitsa hea aeg Hyrule kuningriigiga tuttavamaks saada.

Kauaoodatud ja koheselt tippu tõusnud mäng

2020. aastal tuli Nintendo välja uue superstaariga. Muidugi on selleks „Animal Crossing: New Horizons“. Seeria esimene mäng jõudis turule 2001. aastal ning võitis koheselt mängijate armastuse. Keegi ei osanud aga ette kujutada seda, mida toob endaga kaasa seeria viies mäng ehk „New Horizons“. Juba esimese kuuga müüdi mängust viis miljonit digitaalset koopiat ning viimaste uudiste järgi on see number kerkinud juba üle 34 miljoni!

Mängu populaarsus tõusis sedavõrd järsult, et ühel hetkel olid konsoolid täiesti läbi müüdud! Mängule on regulaarselt lisatud ka uuendusi ning Nintendo on turule toonud lisapakke. Kuna neid on oodata ka tulevikus, võib öelda, et see on üks mäng, mis pakub midagi huvitavat nii pikaajalistele kui ka uutele mängijatele.

Arvutimängud – mitte vaid laste mängud

Teised populaarset ja mainimist väärivat mängud on aga ka Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate, Splatoon 2 ning Pokemon Sword/Shield. Mario Kart 8 Deluxe on muidugi rallimäng, kus on terve hunnik karte, radasid aga ka põnevaid tegelasi, mis muudab mängu mitmekülgseks ja huvitavaks.

Pakutakse aga ka hoopis teist tüüpi mänge. Näiteks mõistatusmäng Baba is You. Teine tavalistest erinev mäng on The Touryst, kus on ka vaja ringi liikuda, ülesandeid täita ja müstilisi asju koguda.

Mänge valides tasub julgelt vaadata ka erinevaid edetabeleid ja tutvuda kasutajate tagasisidega. Väga palju on inimesi, kelle hobiks või isegi tööks ongi just mängude arvustamine. Valides usaldusväärse arvustaja, saab ka olla kindel, et arvustused on ausad ning kasulikud.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD