Menu

Õuemööbel, milles ei pea pettuma

  • Kirjutas SISUTURUNDUS

Õuemööbel, milles ei pea pettuma FOTO: Pixabay

Oma aia kujundamine on üks põnev ja väljakutseid esitav ettevõtmine. Kuid sellest ei tasu lasta end heidutada, sest meie nõuannete abiga saad luua aia, millest oled unistanud. Kuna ühe õueala keskmeks on aiamööbel, siis just sellele keskendume ka meie. 

Kuidas valida õuemööbel?

Õuemööbel on sinu aia või terrassi keskmeks. See peab olema nii vastupidav kui ka loomulikult ilus. Kuidas selline valida? Aiamööblit valides vaata, millest on see valmistatud. Kas see on puidust, metallist, plastikust või millestki muust. Teiseks veendu, et materjal on kvaliteetne ja konstruktsioon vastupidav. Õuemööbli komplektid, mis on valmistatud näiteks rotangist on väga heaks valikuks, kui soovid sisustada enda terrassi kerge, aga stiilse mööbliga. See materjal on löönud juba mitmeid aastaid laineid ja selle raugemise märke pole näha. Pole ka imestada, sest see on hea alternatiiv teistele materjalidele. 

Küllaga ei tähenda see seda, et sinu aiamööbel peab olema sellest, sa võid kombineerida ka erinevatest materjalidest mööbliesemeid ja stiile, et luua täiuslik õueala. Oluline on veenduda, et valitud tooted on vastupidavad õuetingimustes, ja nende eest õigesti hoolt kanda. Nii on tagatud pikaajaline kasutust.

Milline aiamööbel peaks kindlasti terrassil olema?

Järgmiseks tuleks mõelda sellele, millist tüüpi mööblit üldse valida. Selleks, et seda paika panna, arvesta nii enda õueala või terrassi suurusega ja sellega, mida sa soovid seal teha. Kas sa tahad võõrustada õhtusööke või pigem lebada lamamistoolil päikest püüdes? Soovid luua rahuliku nurga, kus lugeda või hoopiski mediteerida?

Vastavalt sinu soovidele, tuleb panna paika, millised tooted osta ja kuhu need paigutada. Joonista paberile plaan ja vaata, kas ja kuidas kõik sinu soovid sinna mahuvad. Järgmiseks vaata, milline on sinu eelarve ja kas see kõik mahub selle sisse. Vajadusel tee muudatusi või leia nutikad lahendused, et soetada kõik vajalik, millest unistad.

Õhtusöökide korraldamiseks peaks sul olema nii ideaalne grill, toidu ettevalmistusteks mõeldud tööpind kui ka suur laud koos toolidega. Ära unusta ka päikesevarju või markiisi, mis kaitseb päikese ja vihma eest.

Mõnusaks lounge stiilis õueala loomiseks leia sobivad lamamistoolid, õuediivan, rippkiiged ja väikesed madalad lauad, kuhu asetada snäkid ja joogid. Erinevad sisustusdetailid nagu pleedid, padjad, tulukesed ja palju muud loovad õdusa mugavuse, et saaksid nautida nii päikeselisi päevi kui ka rahulikke õhtuid.

Mängulise terrassi loomiseks, kus saad koos lastega lõbusalt aega veeta, planeeri palju istumiskohtasid, aga ka piisavalt vaba ruumi, kuhu asetada joonistusrull või kus mängida legode ja teiste mänguasjadega.

Seega, mõtle, millist õueala soovid, ning pane kirja, mis on kohustuslikud elemendid, et see luua. Nii saad hea ettekujutuse, kus suunas liikuda ja millist aiamööblit valida.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD