Menu

.      

Inara Luigas pärast kohtumist tolliametnikega: „Jutt korraldustest on bluff.”

Maksu- ja tolliameti tollikorralduse osakonna juhataja asetäitja Ants Kutti (vasakul), Riigikogu liige Inara Luigas ning piiriületaja Tiit Saar eile pärastlõunal Koidula piiripunkti juures tollikorralduse üle vaidlemas.  Foto: Võrumaa TeatajaPROBLEEM • Jutt piiri tollikontrollis kehtestatud korraldustest, millest tolliametnikud piiriületajaid teavitavad, ei vasta tõele, selgus eile Riigikogu liikme Inara Luigase kohtumisel Tallinnast Koidulasse saabunud kõrgete tolliametnikega.

,,Mis korraldusest te räägite. Sellist korraldust pole olemas,” vahendas Luigas eile maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja Egon Veermäe sõnu. Sama kinnitas Luigasele eile Koidulas toimunud kohtumisel maksu- ja tolliameti tollikorralduse osakonna juhataja Urmas Koidu. Jutt käib viimasel ajal Koidula ja Luhamaa tollipunktides antavate selgituste osas, et maksuvabalt saab paagitäie kütust Venemaalt tuua üks kord kuus ja üks kord nädalas saab seda teha sihtkohta jõudmiseks ja et see olevat Urmas Koidu korraldus.

Inara Luigase kohtumine Urmas Koidu, viimase asetäitja Ants Kutti ning Koidula ja Luhamaa tollipunktide juhtivinspektori Marika Kartoniga kestis eile Koidulas ligi kolm tundi.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD