Menu

.      

Üle tuhande noore kandideeris Maximasse suveks tööle

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
Maikuu algul andis Maxima jaekett teada, et ootab noorte sooviavaldusi kauplustesse tööle saamiseks. Noortepoolne huvi suveks tööle saada on olnud varasemast kõrgeim.
 
Maxima Eesti kaubandusdirektor Marko Põder toob välja, et koolivaheajal õpilastele töö pakkumine on saanud Maximas traditsiooniks. „Eelseisvaks suveks ootasime üle Eesti meie meeskonnaga liituma vähemalt 350 noort vanuses 16 kuni 24. Rõõm oli suur kui kandideerimiste arv liikus neil maikuu päevil aina tõusvas joones ja tänaseks on kandideerinuid rohkem kui 1000,“ avaldab kaubandusdirektor heameelt.
 
Põder nimetas populaarsemateks linnadeks, mille kauplustesse enim tööle sooviti saada Tallinna ja Tartu. Samuti laekus arvukalt Ida-Virumaa noortelt sooviavaldusi saada enda kodulähedasse kauplusesse tööle. 
 
„Eriti heameel on veel selle üle, et sooviavalduste seas on noori, kes naasevad meile juba mitmendat suve. Noored hindavad kõrgelt võimalust paindlikku tööajaga oma raha teenida ja saada kogemus valdkonnas, mis pakub nii suhtlemisoskuse arendamist kui olukordi, mis vajavad kiiret lahendamist,“ nimetab Maxima kaubandusdirektor tegureid, mis kaubandusvaldkonnast kogemusena kaasa võetud noortele kuluvad marjaks igal elualal.
 
Kui Tallinna, Tartu ja Ida-Virumaa Maxima kauplused on komplekteeritud, siis sooviavaldusi ootab jaekett noortelt alates 16 eluaastat, veel neisse linnadesse: Põltsamaa, Otepää, Võru, Valga, Türi, Haapsalu, Märjamaa, Rapla, Pärnu, Sindi, Kuressaare.
 
Lisainfot saab kandideerimiseks nii meilitsi kui telefonitsi: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ja +372 5556 6164.
 
Maxima jaekett tegutseb Eestis alates aastast 2004, käesoleva aasta maikuu viimasel pühapäeval täitus Maximal 14. tegutsemisaasta. Ketti kuulub 77 kauplust, millest 54 on Maxima X kodukauplused, 19 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketid ja üks e-toidupood. Igapäevaselt teenindavad Maxima kauplused keskmiselt 170 000 inimest. Jaeketti kuuluvad ka kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus. Kõigis Maxima Eesti ettevõtetes töötab Eestis ligikaudu 3 700 inimest.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD