Menu

.      

Gross avab Võrus uue poe

  • Kirjutas BNS

Grossi toidupood plaanib enda esimese Kagu-Eesti suure kaupluse avada juba augusti alguses Võrus, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees.

Toidupood kolib välja oma seniselt Kagukeskuses asuvalt kaubanduspinnalt ja hakkab edaspidi kaupa pakkuma Võru suurima magalapiirkonna keskel, linna läbiva Jüri tänava ääres.

«Kui saame viimaste tööde tähtaegade suhtes lõpliku selguse, saame öelda välja ka kaupluse avamise täpse kuupäeva,» rääkis Grossi kauplusteketi omanikfirma OG Elektra üks juhte Georg Gross. «Plaanime poe avada mõne nädala pärast.»

Grossi toidupood on seni Võrus asunud Kagukeskuses, kus praegu käivad laiendustööd, Kagukeskuse uute rentnike koha pealt on juttu olnud ka Selveri võimalikust huvist.

Georg Gross kinnitas, et senisesse kohta nende pood ilmselt alles ei jää, sest Kagukeskuse arendaja soovis Grossi toidupoega lepingu lõpetada.

Georg Grossi sõnul on Eestis kauplusi väga palju ja konkurents tihe. «Konkurente me siiski ei karda, muidu peaksime oma pillid kotti panema,» lausus ta. «Tuleb kaubandusketti edasi arendada ja kõik lahingud vastu võtta. Eestis enam väga palju selliseid koh ti ei ole, kuhu saaksime oma poe üksi püsti panna. Tuleb lihtsalt tugev olla.»

Ligikaudu 1200-ruutmeetrine hoone läheb maksma poolteist miljonit eurot. Uues poes hakkab töötama 20–25 inimest, paljud tulevad üle seni Kagukeskuses tegutsenud Grossi poest.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD