Menu

.      

Selver avab peagi Võrus juba teise kaupluse

  • Kirjutas BNS

FOTO: Aigar Nagel

Selver avab kevadsuvel Võrus oma teise kaupluse, seekord Kagukeskuses supermarketi, kirjutab Lõuna-Eesti Postimees. 

Uue kauplused üldpind on 2300 ruutmeetrit ning kaupluses saab tööd ligi 30 inimest. Ka Vilja tänava Selver jätkab tegutsemist.

«Leping meie ja Kagukeskuse vahel on allkirjastatud,» kinnitas Selveri juhatuse liige Kristi Lomp. «Kui Vilja tänaval asuv kauplus on väikepoe formaadiga, siis Kagukeskusesse tuleb korralik supermarket.»

Võru on Lombi sõnul Eesti mõistes suur linn, kus tahetakse kindlasti olla. «Otsisime uusi võimalusi ja paremaid kohti ning hindasime Kagukeskuse asukoha heaks,» lisas Lomp. «Tegemist on kaubanduskeskusega, kus tublid rentnikud – nii tekib sünergia.»

«Jätkame tegevust ka senises Vilja tänava poes,» lisas firma juht. «Eks vaatame tulevikus, kui uus pood on juba avatud, kuidas meil minema hakkab. Võru on siiski piisavalt suur, et olla seal mitme poega.»

Ka Rimil on Võrus kaks poodi, samuti on mitu kauplust Coopil.

Lomp tõdes, et Selver peab Lõuna-Eestis oma põhiliseks konkurendiks Coopi. «Eelkõige peame jälgima nende tegevust.»

Ta lisas, et Kagukeskuse külje all asuval Maximal on kaubandusele hoopis teistsugune lähenemine, samuti on kauplusekettide valik erinev. «Kuna tegemist on aga väikese turuga, on kõik kaupmehed ikkagi konkurendid.»

Uus supermarket avab Lombi sõnul uksed lähema poole aasta jooksul. «Avame 2020. aasta kevadsuvel,» lisas kaupluseketi juht, kelle sõnul on täpne ajakava praegu veel täpsustamisel.

Kagukeskuse Selverisse palgatakse ligi 30 töötajat. «Kauplus avatakse koos Selveekspressi teenusega,» täpsustas Lomp.

Selveri juhi sõnul on Võrumaa ettevõttel Jaagumäe Kaubandus peale poodide ka tootmise pool ning seetõttu ei saa välistada tulevikus koostööd ka Jaagumäega. «Kui nad on huvitatud koostööst, võiks see meilegi huvi pakkuda,» kinnitas Lomp.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD