Menu

.      

Veebikasiino mängija võitis Eestis 3,6 miljonit eurot

  • Kirjutas BNS

Eesti neiu võitis mänguportaalis Paf.com kolmapäeva õhtul üle 3,6 miljoni euro, mis on seni teadaolevalt suurim õnnemänguga võidetud summa Eestis.

Kahekümnendates aastates suurvõitja mängis Paf.com mänguportaalis mängu Hall of Gods. Võidusummaks oli 3 687 073,85 eurot ja see tuli kõigest 20-eurosendise panusega.

Mänguportaali Paf.com Eesti juht Allar Levandi oli uudist kuuldes väga rõõmus. “Loodetavasti murrab meie viimane võit müüdi, et suurelt võitmiseks peab suurelt mängima. Kõigest 20-sendine “pilet” tõi Eesti suurima võidu õnnemängus ning võitja, kes on meie juures mänginud üle viie aasta, on väga mõistlike mänguharjumustega. Me pakume mängijatele meelelahutust ja kui sellega kaasneb suur võit, siis on see eriti tore,” ütles Levandi.

Pafi esindaja võttis õnneliku võitjaga kohe peale võitu ühendust, et kuulda esimesi emotsioone. Suuvõitja lubas osta uue auto, kuid muus osas tal raha kasutamiseks veel plaane pole. 

Võitja saab kogu võidusumma korraga kätte ning võit on maksuvaba.

Paf on Eestis litsentseeritud hasartmänguettevõte, mis loodi 1966. aastal Ahvenamaal ning on tegutsenud Eestis üle kümne aasta. Paf on Eesti-Läti korvpalliliiga nimisponsor, Eesti Olümpiakomitee peasponsor, Eesti Tennise Liidu kuldsponsor ja toetab nii tipp- kui ka harrastussporti.

20 PÄEVA ENIMLOETUD