Menu

.      

Eesti Töötukassa tänas maakonna parimat tööandjat ja koostööpartnerit

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Fotod: Eesti Töötukassa

Eesti Töötukassa tänas eelmise aasta parimaid tööandjaid ning koostööpartnereid ning kuulutas välja aasta alustava ettevõtja 2019. Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ütles tänuüritusel tunnustuse saajatele: „Hea koostöö ei tähenda meeldivaid koosviibimisi, koostöö tugevust näitab see, kuidas saadakse hakkama rasketes olukordades. Mul on hea meel, et meil on tugevad partnerid ja tööandjad.“

Alustav ettevõtja 2019 on Andi Jaaska, Põlvamaal elav Andi tegi oma ettevõtte 2018. aasta kevadel. Tema ettevõte OÜ MK-Metsatööd tegeleb metsatöödega - tehakse harvendusraiet, istutatakse metsa. Andi äriplaan algab lausega „Oma ettevõttest olen unistanud juba põhikoolist alates“. Tänased tulemused näitavad, et Andi on ettevõtjana hästi hakkama saanud ja tema unistus on täitunud.

Andil on seljaprobleemeide tõttu vähenenud töövõime, mis pole aga pannud teda loobuma oma unistustest.. „Enda tervisele mõeldes tunnen, et ettevõtjana olen osaline tööturul, mitte ei elatu ainult abirahadest.,“ märkis ta.

Tänati ka maakondade parimaid tööandjaid ja koostööpartnereid. Võrumaa Aasta Tööandja on piirkonna suurim tööandja - AS Antsla-Inno. Võrumaa Aasta Koostööpartner on Ilves Koolituskeskus OÜ. Koolituskeskus pakub tööklubi ja tööharjutuse teenust ja on kujunenud paljudele inimestele omamoodi tugipunktiks.

Töötukassa tänas tööandjaid ja koostööpartnereid kaheksandat korda.

20 PÄEVA ENIMLOETUD