Menu

.      

Vastsündinu metsa viinud ema on endiselt leidmata

Pilt on illustratiivne FOTO: VTPolitseil ei ole õnnestunud seni tuvastada ema, kes viis Võrumaal metsa oma vastsündinud lapse, kelle surnukeha leiti möödunud nädala lõpu.

"Praeguseks hetkeks ei ole leitud vastsündinu ema tuvastatud. Politsei saadetud abipalve peale ei ole tänaseks infot laekunud," ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina neljapäeva keskpäeval BNS-ile.

Pühapäeval, 27. septembril leiti Võru vallas metsast imikueas poisslapse surnukeha. Politsei esialgsel hinnagul võis sünnitus toimuda nädalapäevad varem ning politsei tegeleb praegu muuhulgas sünnituskoha tuvastamisega.

Politsei alustas selle juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest.

Täpse surma põhjuse väljaselgitamiseks saadeti seni tuvastamata imiku surnukeha kohtuarstlikku ekspertiisi. Ekspertiisi vastust ei ole veel laekunud.

Kõigil, kellel on infot, mis aitaks selgitada surmajuhtumi asjaolusid ning tuvastada lapse ema, kelle tervis võib olla ohus, palub politsei sellest teada anda hädaabinumbril 112.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD