Menu

.      

Nädalavahetusel kadunuks jäänud Markkuse otsingud jätkuvad

+ VIDEO Esmaspäeval kaasati otsingutesse kopter ning 20-30 sõdurit, lisaks veel ligi 200 vabatahtlikku.  Kõik abilised koondati kümnelistesse gruppidesse ja saadeti erinevatesse suundadesse laiali.

Käimasolevatele otsingutele kaasab politsei vaid need vabatahtlikud, kel on nõutav varustus: seljas ilmastikukindlad riided, jalas liikumiseks sobivad jalanõud ning kaasas helkurvest, joogivesi ja laetud mobiiltelefon. Kohapeal pakutakse ka sooja teed.

Kõigil, kes soovivad vabatahtlikena otsingutele kaasa aidata, paluti koguneda kell 12 Võrus Luha tänava pikenduse juurde (Luha ja Pika tänava vahel), kuhu oli üles seatud staap. Teine staap moodustati Premium tankla juurde.

Ööl vastu laupäeva kesköö paiku oli Markkus suundumas koju, kuid pole sinna senini jõudnud. Viimane teadaolev kontakt Markkusega oli kell 0.30, kui ta viibis Võrus Räpina maanteel Säästumarketi kaupluse juures.

Markkus on 161 sentimeetrit pikk, pruunide lühikeste juustega ja kõhna kehaehitusega. Viimati oli tal seljas pruuni värvi O’Neill kaubamärgi jope, mustad püksid ja sinised Nike’i jalanõud.

Kõigil, kes on kirjeldusele vastavat noormeest näinud või oskavad anda informatsiooni tema praeguse asukoha kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Seotud lood

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD